<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
25.05.2024 199

Сирський повідомив, де відбуваються найбільш інтенсивні та жорстокі бої

Окупанти намагаються "зачепитися" за Часів Яр.

d71b8c88772f90c05e7d47f44781e88e_25.05.24

Наразі найбільш інтенсивні та жорстокі бої тривають на Покровському та Курахівському напрямках на Донеччині. У Харківській області росіяни намагаються вийти до річки Оскіл.

Про це заявив головнокомандувач Збройних сил Олександр Сирський, повідомляє Генштаб. Пише ТСН. 

"Ворог намагається прорвати оборону наших військ на вузькій ділянці фронту між населеними пунктами Старомихайлівка - Бердичі шляхом наступальних та штурмовим дій найбільш підготовлених підрозділів. Наступальні дії відбуваються як з використанням бронетехніки, так і в пішому порядку. Нерідко - на мотоциклах та багі", - повідомив він.

Також інтенсивні бойові дії тривають в районі Іванівського та на підступах до Часового Яру на Донеччині. Сирський наголошує, що окупанти "намагаються будь-якою ціною зачепитися за місто". Зокрема, загарбники застосовують Т-90М, БМП-3, БМД-4. Їх успішно знищують протитанкові засоби та FPV-дронами, додав головком.

На Купʼянському напрямку тривають бої у лісовому масиві на північ від Вовчанська. За словами Сирського, складна ситуація в районі Кислівки, де армія РФ намагається прорвати оборону ЗСУ та вийти до річки Оскіл.

Тим часом в районі Липців на Харківщині ворог зазнав істотних втрат, перейшов до активної оборони, проводить мінування та вогневе ураження позицій українських захисників.

Сирський зауважив, що на інших напрямках також неспокійно. Втім, кількість та інтенсивність бойових дій значно менша.

Нагадаємо, Олександр Сирський повідомив, що на Харківщину росіяни перекидають резерви. На цій ділянці фронту армія РФ має великі втрати особового складу. Наразі окупанти зав'язли у вуличних боях за місто Вовчанськ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сирський повідомив, де відбуваються найбільш інтенсивні та жорстокі бої 5.00 5 2
Політика / Україна
25.05.2024 199
Еще материалы раздела «Україна»