<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 17 червня - помірні дощі, місцями з грозами, вдень до +29°  Шольц: миру не можна досягнути без Росії, але саме вона продовжує війну  "Лялька Путіна". Дуда жорстко пройшовсь по Лукашенку на саміті миру  "Умови стали суворіші": адвокат розповів про нюанси в переогляді інвалідності на ВЛК  Дощі підуть? Синоптики дали детальний прогноз на робочий тиждень в Україні  Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росієювсі новини дня
Політика
Світ
25.05.2024 228

У Росії розгорнули масове будівництво фільтраційних таборів для українців — ЦНС

Загарбники встановлюють швидкомонтажні бараки, які вміщатимуть сотні “відвідувачів”.

b824c07103e1fed31285139cab77c2e9_25.05.24

Російські загарбники розгорнули у Поволжі масштабне будівництво фільтраційних таборів для українців під виглядом дитячих піонерських таборів. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У повідомленні вказується, що загарбники встановлюють швидкомонтажні модульні будиночки, швидше бараки, які вміщатимуть сотні “відвідувачів”.

"Кремль вибудовує систему фільтраційних таборів від початку своєї окупації України. У таких зонах людей перевіряють на лояльність окупаційній владі. Також з її допомогою намагаються створити базу даних мешканців окупованих територій", - йдеться у повідомленні.

У ЦНС заявили, що останнім часом на тимчасово підконтрольній окупаційним військам території України спостерігається посилення фільтраційних заходів. Особливо жорсткі перевірки спостерігаються на Півдні України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна в ОБСЄ пояснила, в чому спорідненість нацистів та сучасної Росії.

Крім того, ми раніше інформували, що диктатор Путін відновлює в Росії ще одну традицію Третього рейху.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії розгорнули масове будівництво фільтраційних таборів для українців — ЦНС 5.00 5 2
Політика / Світ
25.05.2024 228
Еще материалы раздела «Світ»