<
НОВИНИ ДНЯ: Cиноптики розповіли, якою буде погода в Україні 17-21 червня   Навіть після повістки: є чотири поважні причини не з'явитися в ТЦК  Як приготувати справжній Львівський сирник: секрети розкриває фудблогерка  Спека повертається разом із зливами: якою буде погода в Україні на тижні 17 — 23 червня  Шольц вказав на небезпечний сценарій розвитку війни в Україні  Захід повинен вдарити по найболісніших місцях Росії: Кемерон розповів, чого боїться Путін  В Україну повернеться спека, але дощі ще не підуть: синоптик дав прогноз за новий тижденьвсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
26.05.2024 155

Путін зробив абсурдну заяву щодо переговорів з Україною

Путін знову заявив про готовність Росії до переговорів з Україною. Про повернення окупованих територій диктатор і не згадав.

643749f3ce7f5fc02a5bf3858d443366_26.05.24

Російський диктатор Володимир Путін зробив чергову лицемірну заяву, стверджуючи, що Росія нібито ніколи не відмовлялася від переговорів щодо України. Пише ТСН. 

Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія нібито завжди була відкритою до переговорів щодо врегулювання ситуації в Україні. Він стверджував, що російську сторону загалом влаштовував проект Стамбульських угод.

Путін також висловив сумніви щодо легітимності української влади. Він вважає, що відповідь на це питання потрібно шукати в конституції України та провести юридичний аналіз.

"Легітимність Зеленського закінчилася, питання, з ким вести переговори в Україні - не пусте", - заявив Путін.

Нагадаємо, за інформацією видання Reuters, Путін зацікавлений, щоб зупинити війну, але вимагає від Заходу та України погодитися, аби окуповані території залишилися під контролем РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін зробив абсурдну заяву щодо переговорів з Україною 5.00 5 1
Кабінет директора / Ранкова кава
26.05.2024 155
Еще материалы раздела «Ранкова кава»