<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський анонсував другий саміт миру: коли відбудеться  Зеленський назвав два шляхи тиску на РФ для закінчення війни  Як приготувати оладки з цукіні та пармезаном без борошна: рецепт від Савви Лібкіна  Коли цього року Маковія в Україні: Медовий Спас будемо святкувати за новим календарем  Cиноптики розповіли, якою буде погода в Україні 17-21 червня   Навіть після повістки: є чотири поважні причини не з'явитися в ТЦК  Як приготувати справжній Львівський сирник: секрети розкриває фудблогеркавсі новини дня
Політика
Росія
26.05.2024 203

"Буде круче 1937 року": експерт заявив, що російське військове керівництво очікують масштабні "чистки"

Перші арешти були пробою армії на протест і армія виявилась неготовою.

e33e6cd3948b9cf5f577ddef579583be_26.05.24

З наступного тижня зачистка в Міністерстві оборони РФ набуде нового обороту, тому процеси прискоряться і набудуть більшого розмаху. Пише ТСН. 

Таку думку висловив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

Він заявив, що арештовуватимуть не лише людей з групи колишнього голови Шойгу, а й представників інших кланів Міноборони РФ.

"Перші арешти були пробою армії на протест. Армія, як і очікувалося, протестувати не готова", - заявив експерт.

Коваленко зазначив, що російські пропагандисти і воєнкори "радісно цьому процесу плескають у долоні", оскільки вважають, що саме старі генерали заважали "взяти Київ за три дні" та виконати всі "цілі СВО", які вони самі не знають.

"Реальність така, що нічого подібного, в маня-мирку цих персоналій не станеться, а буде ще гірше, ніж за чистки 1937 року", - заявив Коваленко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в РФ заарештували генерала, який командував окупантами на Запоріжжі і розповів про проблеми в армії.

Крім того, ми раніше інформували, що диктатор РФ Путін звільнив Сергія Шойгу з посади міністра оборони РФ.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Буде круче 1937 року": експерт заявив, що російське військове керівництво очікують масштабні "чистки" 5.00 5 2
Політика / Росія
26.05.2024 203
Еще материалы раздела «Росія»