<
НОВИНИ ДНЯ: Замість піци: рецепт оладок з шинкою і помідором  Вже без дощів: як зміниться погода в Україні 26 червня  Як зрозуміти, що економіка росте, і до чого тут ціни  Чоловіків до 25 років можуть мобілізувати? Що кажуть у Раді та чи чекати змін призовного віку  В Україні 26 червня подекуди короткочасні дощі, вдень до +27°  Скільки коштує вища освіта в Україні: вартість навчання у топових університетах  Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного вікувсі новини дня
26.05.2024 232

США можуть негайно змінити ситуацію на Харківщині: що заважає

Нинішня ситуація дозволяє Москві перекидати війська та озброєння на фронт набагато ефективніше, ніж в інших регіонах.

0d69436cddee16399290f0e600daec16_26.05.24

США здатні швидко змінити ситуацію на Харківському напрямку, якщо дозволять українській армії бити американською зброєю по території Росії. Пише ТСН. 

Таку думку висловив аналітик американського Інституту вивчення війни Джордж Баррос, коментуючи заборону Білого дому, пише The Wall Street Journal.

“Українці не можуть протистояти росіянам, поки ті не перетнуть міжнародний кордон”, — сказав він.

За словами аналітика, США здатні “негайно змінити поле бою” в Харківській області, якщо знімуть цю заборону. Нинішня ситуація дозволяє Москві перекидати війська та озброєння на фронт набагато ефективніше, ніж в інших регіонах, де їм доводиться розосереджуватися і маскувати позиції за лінією фронту.

Нагадаємо, 15 травня держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що США не заохочують застосування американської зброї для ударів по території РФ, але остаточне рішення за Україною.

Оценка материала:

5.00 / 2
США можуть негайно змінити ситуацію на Харківщині: що заважає 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
26.05.2024 232
Еще колонки: Колонки / Блоги