<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати справжній Львівський сирник: секрети розкриває фудблогерка  Спека повертається разом із зливами: якою буде погода в Україні на тижні 17 — 23 червня  Шольц вказав на небезпечний сценарій розвитку війни в Україні  Захід повинен вдарити по найболісніших місцях Росії: Кемерон розповів, чого боїться Путін  В Україну повернеться спека, але дощі ще не підуть: синоптик дав прогноз за новий тиждень  Оренда зростає в ціні: де в Україні найдорожче житло  Сунак про бажання Росії капітуляції України: цього ніколи не станетьсявсі новини дня
26.05.2024 215

США можуть негайно змінити ситуацію на Харківщині: що заважає

Нинішня ситуація дозволяє Москві перекидати війська та озброєння на фронт набагато ефективніше, ніж в інших регіонах.

0d69436cddee16399290f0e600daec16_26.05.24

США здатні швидко змінити ситуацію на Харківському напрямку, якщо дозволять українській армії бити американською зброєю по території Росії. Пише ТСН. 

Таку думку висловив аналітик американського Інституту вивчення війни Джордж Баррос, коментуючи заборону Білого дому, пише The Wall Street Journal.

“Українці не можуть протистояти росіянам, поки ті не перетнуть міжнародний кордон”, — сказав він.

За словами аналітика, США здатні “негайно змінити поле бою” в Харківській області, якщо знімуть цю заборону. Нинішня ситуація дозволяє Москві перекидати війська та озброєння на фронт набагато ефективніше, ніж в інших регіонах, де їм доводиться розосереджуватися і маскувати позиції за лінією фронту.

Нагадаємо, 15 травня держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що США не заохочують застосування американської зброї для ударів по території РФ, але остаточне рішення за Україною.

Оценка материала:

5.00 / 2
США можуть негайно змінити ситуацію на Харківщині: що заважає 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
26.05.2024 215
Еще колонки: Колонки / Блоги