<
НОВИНИ ДНЯ: "Підтримуємо зв'язок з усіма сторонами війни": в ОАЕ хочуть бачити РФ на наступних самітах  Байден та Трамп домовились про дебати зі специфічними правилами  В НАТО заявили про послаблення обмежень щодо ударів по території Росії  Піонтковський озвучив головне завдання Путіна щодо війни в Україні, яке він "продасть" росіянам  Рецепт салату з пекінської капусти з курячим філе та сиром  Пошуки інопланетного життя: Європейське космічне агентство обрало ціль наступної місії  Зеленський анонсував другий саміт миру: коли відбудетьсявсі новини дня
Політика
Україна
27.05.2024 941

Зеленський відповів на заяву Путіна про "нелегітимну" владу в Україні

Президент України Володимир Зеленський відреагував на заяву російського диктатора Володимира Путіна, який поставив під сумнів легітимність української влади.

539a07d992d5000fb346f22a03acc75c_27.05.24

Глава держави Володимир Зеленський наголосив, що українці знають свою Конституцію та закон, а висловлювання Путіна про "нелегітимність Зеленського" є нудними та нецікавими для адекватних людей. Пише ТСН. 

Про це президент України сказав в інтерв'ю виданню "Власть"

"Українці знають свою Конституцію, знають закон. Розуміємо, що ці висловлювання нелегітимного президента Російської Федерації щодо легітимності президента України, чесно кажучи, нудні, нецікаві. Усі адекватні люди вміють читати закон, а я вважаю, що якщо ти вмієш читати, то прочитай і знайди висновок. І все. Тому мене це взагалі не дуже турбує", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін висловив сумніви щодо легітимності української влади. Він вважає, що "відповідь на це питання потрібно шукати в конституції України".

Оценка материала:

4.67 / 3
Зеленський відповів на заяву Путіна про "нелегітимну" владу в Україні 4.67 5 3
Політика / Україна
27.05.2024 941
Еще материалы раздела «Україна»