<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати оладки з цукіні та пармезаном без борошна: рецепт від Савви Лібкіна  Коли цього року Маковія в Україні: Медовий Спас будемо святкувати за новим календарем  Cиноптики розповіли, якою буде погода в Україні 17-21 червня   Навіть після повістки: є чотири поважні причини не з'явитися в ТЦК  Як приготувати справжній Львівський сирник: секрети розкриває фудблогерка  Спека повертається разом із зливами: якою буде погода в Україні на тижні 17 — 23 червня  Шольц вказав на небезпечний сценарій розвитку війни в Українівсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
26.05.2024 211

Генерал-лейтенант США розповів, чи зможуть F-16 змінити ситуацію на фронті

Україна мала отримати західні винищувачі F-16 ще два роки тому.

Чим більше цих літаків отримають Збройні Сили України, тим сильнішими будуть вони у майбутньому, заявив в інтерв'ю АрміяInform генерал-лейтенант запасу Повітряних Сил США Девід Дептул.

"Україні потрібно готуватися до використання цих літаків у тій кількості, яку вона отримує зараз. F-16 збільшать потенціал Повітряних Сил ЗСУ. Однак кількість має значення. Чим більше F-16 і чим більш досконалі версії F-16 Україна зможе отримати, тим сильнішими будуть ЗСУ в майбутньому", - розповів генерал-лейтенант.

За його словами, партнери повинні збільшити кількість винищувачів, що надаються Україні, а також надати вдосконалені блоки F-16 та сучасне озброєння для них.

Дептул наголосив, що нашій країні потрібно виготовляти більше безпілотних літальних апаратів із значним бойовим навантаженням та далеким радіусом дії.

"Це дасть змогу бити по ключових цілях у РФ і знизить здатність російських військ розгортати свої сили в Україні", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 2
Генерал-лейтенант США розповів, чи зможуть F-16 змінити ситуацію на фронті 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
26.05.2024 211
Еще материалы раздела «Ранкова кава»