<
НОВИНИ ДНЯ: Чи справді Путін готовий до переговорів з Україною: аналітики пояснили наміри диктатора  Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитування  Байден пообіцяв демократам-губернаторам "більше спати" і скасувати пізні заходи, - CNN  Підприємці змушені підвищувати зарплати українцям, - НБУ  Як діятиме процедура зі штрафами за неоновлення даних у ТЦК від 17 липня: адвокатка пояснила алгоритм  Чи спаде спека в Україні на вихідних: синоптики дали детальний прогноз  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощівсі новини дня
Політика
Україна
29.05.2024 446

Вручення повістки поштою: скільки днів дають, щоб з'явитися до ТЦК

Адвокат розкрив важливий нюанс — коли повістку надсилають військовозобов'язаному поштою.

7b56386d2a9a41db45dfb04e21d4cef2_29.05.24

У разі надсилання повістки поштою в особи є 14 днів від моменту підписання повістки, щоб з'явитися до ТЦК. Пише ТСН. Про це повідомляє КОНТРАКТИ.UA.

Про це в ефірі КИЇВ24 розповів адвокат Андрій Приходько.

"Ви повинні з'явитися до ТЦК не пізніше, ніж за 14 днів. Фактично, в особи є 14 днів від моменту, коли повістка була відправлена, і до моменту, коли ви повинні з'явитися. Бо зараз є ситуації, коли повістки виписують "на вже". Наприклад, до вас підійшли, і кажуть, щоб ви вже проїхали до ТЦК. Але у вас повинен бути оцей розрив 14 днів для того, щоб попередили рідних, близьких чи роботодавців. Але важливо пам'ятати, що ці 14 днів вираховуються не від моменту отримання повістки, а від  моменту її відправлення чи підписання. Тому тут потрібно бути уважними", – каже адвокат.

Раніше ТСН.ua. зібрала все, що відомо про нові правила вручення повісток в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 3
Вручення повістки поштою: скільки днів дають, щоб з'явитися до ТЦК 5.00 5 3
Політика / Україна
29.05.2024 446
Еще материалы раздела «Україна»