НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
28.05.2024 224

Україна має право бити по території Росії, це самооборона - міноборони Нідерландів

Завдання Україною ударів по цілях в Росії не має бути предметом дискусії в ЄС, Київ повинен мати на це право для власної самооборони.

Про це у Брюсселі перед зустріччю глав міноборони країн ЄС сказала очільниця оборонного відомства Нідерландів Кайса Оллонгрен, передає Укрінформ.

Оллонгрен підкреслила, що ніколи не виключала можливість завдання Україною ударів всередині Росії, оскільки Київ захищає себе і намагається відновити свою територіальну цілісність.

“Цілком можливо, що їм доведеться вдарити і всередині Росії. Тож, з моєї точки зору, це не повинно бути дискусією. І я також сподіваюся, що інші країни, які мають іншу позицію, змінять її”, - зазначила міністр оборони Нідерландів.

Вона висловила думку, що це питання також обговорюватиметься у Брюсселі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна має право бити по території Росії, це самооборона - міноборони Нідерландів 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
28.05.2024 224
Еще колонки: Колонки / Блоги