НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
30.05.2024 272

Ви будете здивовані: бортпровідники зізналися, як мстять проблемним пасажирам

Бортпровідники поділилися курйозними ситуаціями на борту літака.

3977129fe958f3a273d1776c4c364102_30.05.24

Бортпровідники зізналися, чи мстяться тим пасажирам, які поводяться зверхньо та ускладнюють політ своєю поведінкою. Пише ТСН. Про це повідомляє КОНТРАКТИ.UA.

Про це пише "Mail Online".

Так, одна з бортпровідниць розповіла, що ставиться до пасажирів як до ворогів й всіляко намагається це продемонструвати. Однак, на щастя, ніхто від рук жінки під час польотів не постраждав.

Ще одна працівниця поділилася, що одного разу вирішила помститися пасажирові, який під час польоту відмовлявся відкласти вейп.

"Його можна брати з собою на борт, однак категорично заборонено заряджати у літаку", - пояснюють в повідомлненні.

Коли пасажир заснув, вейп випав у нього з руки. Тоді бортпровідниця підняла його й викинула. Вона зізналася, що ситуація її дуже розвеселила, коли чоловік після пробудження намагався знайти свій вейп.

"Спостерігати, як він бореться, шукаючи свій вейп під час висадки, було чудово. Зрештою він розлючений пішов", – розповіла бортпровідниця.

Раніше ми писали, що пасажир літака повинен виплатити авіакомпанії United Airlines понад 20 000 доларів США.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ви будете здивовані: бортпровідники зізналися, як мстять проблемним пасажирам 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
30.05.2024 272
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»