НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.05.2024 256

Дощів із грозами додасться. Синоптик розповіла про погоду на завтра в Україні

30 травня в Україні дощів буде більше. Найспекотніше буде на сході, а холодніше – у Львівській та Одеській областях.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"Завтра, 30 травня, в Україні побільшає дощів із грозами. На заході, півночі, на Одещині, Миколаївщині, Вінниччині, Черкащині пройдуть короткочасні дощі, прогримлять грози, при грозах може рвонути шквалом вітер", - розповіла вона.

Крім того, за даними синоптика, на сході, більшості південної частини та центральних областей дощі завтра можливі, проте локальні і час від часу.

"Температура повітря найнижчою передбачається 30 травня на Львівщині, в Івано-Франківській області, на Волині, Рівненщині, на Закарпатті і, хто б міг подумати, на Одещині - протягом дня +20...+23 градуси. Спека, хоча й помірна, буде на сході України, +26....+30 градусів", - продовжила Діденко.

На решті території впродовж дня температура повітря становитиме +23....+27 градусів.

У Києві завтра можна сміливо й рішуче брати із собою парасолі - 30 травня пройдуть в столиці періодичні дощі та прогримлять грози. Повітря буде досить свіжим, близько +24 градусів.

У п'ятницю дощова нестійка погода з грозами особливо яскраво проявиться на Правобережжі, можливі сильні зливи. На Лівобережжі - сонце та локальні дощі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дощів із грозами додасться. Синоптик розповіла про погоду на завтра в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.05.2024 256
Еще материалы раздела «Суспільство»