НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
29.05.2024 268

Байден може переглянути деякі "червоні лінії" щодо війни в Україні, - WP

Щоб протистояти просуванню Росії в Україні, президент США Джо Байден розглядає два нові жорсткі контрзаходи. Один з них може призвести до "ще однієї точки перелому в Україні".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на WP. Про це повідомляє КОНТРАКТИ.UA.

"Ці кроки означатимуть значну ескалацію ретельно вивіреної політики Байдена щодо підтримки України.... Той факт, що такі кроки зараз розглядаються, свідчить про зростаючу стурбованість адміністрації щодо вразливості України на полі бою", - пише видання.

Загроза нових санкцій проти Китаю, як зазначається, є особливо делікатною, оскільки вона виникає в той час, коли обидві країни намагаються стабілізувати свої відносини.

"Але офіційні особи США стурбовані тим, що Пекін, технічно дотримуючись своєї обіцянки не постачати зброю Москві, став найбільшим фактором розвитку оборонного сектору Росії та її повномасштабного вторгнення в Україну", - пише WP.

Оценка материала:

5.00 / 2
Байден може переглянути деякі "червоні лінії" щодо війни в Україні, - WP 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
29.05.2024 268
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»