НОВИНИ ДНЯ: Сонячно, але без спеки: якою буде погода в Україні в останню суботу липня  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липня  В Україні 23 липня переважно без опадів, вдень до 34°всі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
30.05.2024 211

У Росії заявили, що обміни полоненими припинено

У зриві процесу Москва звинувачує Київ.

76022039adc4e0ec5d6ea9bd101ae3a8_30.05.25

У Росії заявили, що обмін військовополоненими між Києвом і Москвою "призупинено вже кілька місяців" поспіль. Пише ТСН. Про це повідомляє КОНТРАКТИ.UA.

Про це заявила уповноважена із прав людини в РФ Тетяна Москалькова, повідомляють росЗМІ.

У кращих традиція Москви - Москалькова накинулася зі звинуваченнями на Київ. Мовляв, Україну висуває "надумані вимоги" для обміну. З її слів, російське відомство перебуває в постійному діалозі з українським омбудсменом і Міжнародним комітетом Червоного Хреста.

Також Москалькова стверджує, що щодня здійснює "дзеркальні" відвідування українських військовополонених. Вона каже, що обидві сторони відвідали вже 700 військових у полоні.

Нагадаємо, Папа Римський зробив нову заяву про обмін полоненими між РФ та Україною. Він закликав до обміну та заявив, що "Святий престол посприяє будь-яким зусиллям у цьому напрямку".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії заявили, що обміни полоненими припинено 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
30.05.2024 211
Еще материалы раздела «Ранкова кава»