НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
30.05.2024 215

Відключення світла повертаються

Державна компанія "Енергоатом" найближчої суботи планує вивести в ремонт кілька атомних енергоблоків. Як результат, через кілька днів знеструмлення відновляться.

Про це заявив в.о. голови правління Енергоатому Петро Котін на засіданні енергетичного комітету парламенту, повідомляють Контракти.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Зараз у нас вісім енергоблоків працюють. Два дні немає обмежень, тому що ми вивели з ремонту два енергоблоки, але через два дні в нас заходять чергові блоки в ремонт, і тоді, я думаю, Укренерго вже запроваджуватиме обмеження", – заявив цитує Котін.

Блоки, які планують вивести в ремонт, повернуть до роботи тільки через два місяці.

Оценка материала:

5.00 / 2
Відключення світла повертаються 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
30.05.2024 215
Еще материалы раздела «Ранкова кава»