<
НОВИНИ ДНЯ: Чи застосовуватимуть дрони Magura в Азовському морі: відповідь ГУР  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Як приготувати ліниві вареники: рецепт від Савви Лібкіна  Українці оцінили рівень добробуту своєї сім’ї та перспективи на найближчі роки  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Як українці ставляться до проведення загальнонаціональних виборів до завершення війни – опитування  Насипний пиріг із вишнями: дуже простий рецептвсі новини дня
30.05.2024 244

Нові тарифи на електроенергію для населення відтерміновано

Рішення щодо встановлення нових тарифів на електроенергію для населення уряд не ухвалив.

Про це повідомляють Контракти.UA з посиланням на першого заступника голови комітету енергетики та ЖКП у Верховній Раді Олексія Кучеренко.

«Сьогодні питання тарифів на електроенергію урядом не розглядалося — не було поставлено з голосу в порядок денний. Хоча всі знали, що рішення має бути прийнято», — написав він у Фейсбук.

На думку представника профільного комітету, це може пояснюватися непопулярністю такого рішення. «Зрозуміло, що це рішення мало кому подобається... Якщо уряд впевнений у своєму рішенні і воно є обґрунтованим та необхідним, то які можуть бути зволікання з його прийняттям?» — зазначив Кучеренко.

На думку одного з очільників комітету ВР, також причиною не ухвалення рішення може бути відсутність остаточного рішення від президентської вертикалі влади та невпевненість у прийнятті нового тарифу серед членів уряду.

Оценка материала:

5.00 / 2
Нові тарифи на електроенергію для населення відтерміновано 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
30.05.2024 244
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»