<
НОВИНИ ДНЯ: Nvidia стала найдорожчою компанією у світі завдяки буму штучного інтелекту  Де базуватимуться передані Україні F-16: у США зробили заяву  Молочний коктейль із полуницею: три рецепти простого літнього напою  Коли Івана Купала 2024 року за новим календарем: чи змінилася дата, традиції та обряди  Нова хвиля спеки мчить до України: розжарить до +36°  Мобілізаційний вік можуть знизити: нардеп шокував заявою  Вареники з вишнею: класичний рецепт легендарної стравивсі новини дня
31.05.2024 268

Трамп обрав собі радника на випадок повернення до Білого дому: цікаві деталі від WSJ

Йдеться про мільярдера Ілона Маска.

278c04ed51fbfaa93f39a0f74ae7d4a0_31.05.24

Майбутній кандидат в президенти США від республіканців Дональд Трамп обговорює з мільярдером Ілоном Маском можливість надання тому ролі консультанта в разі повернення експрезидента до Білого дому. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на поінформовані джерела.

У матеріалі йдеться, що Трамп нібито запропонував Маску роль, яка схожа на ту, яку відігравав ексголова компанії Marvel Айк Перлмуттер — давній знайомий експрезидента, який непомітно допомагав йому формувати політику в міністерстві у справах ветеранів.

Втім, з публікації важко зрозуміти деталі потенційної ролі Маска в адміністрації Трампа, якщо той повернеться в Білий дім.

Мільярдер офіційно не підтримав політика, але вони зустрілися в приватному порядку в березні, коли експрезидент намагався збільшити збір коштів на передвиборчу кампанію.

За словами джерел, відтоді Трамп і Маск встановили більш тісні взаємнини і обмінялися думками щодо імміграції, електромобілів, космічних сил США й портфеля компаній бізнесмена.

Також за даними видання, Маск та інший мільярдер Нельсон Пельц поінформували майбутнього кандидата від республіканців про свої приватні зусилля, спрямовані на те, щоб переконати “елітних” бізнес-лідерів не підтримувати президента США Джо Байдена на виборах.

Нагадаємо, Трамп, який має проросійську позицію, здивував заявою. Він сказав, що атакував би Москву, якби вона напала би на Україну під час його президентства.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп обрав собі радника на випадок повернення до Білого дому: цікаві деталі від WSJ 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
31.05.2024 268
Еще колонки: Колонки / Блоги