<
НОВИНИ ДНЯ: Nvidia стала найдорожчою компанією у світі завдяки буму штучного інтелекту  Де базуватимуться передані Україні F-16: у США зробили заяву  Молочний коктейль із полуницею: три рецепти простого літнього напою  Коли Івана Купала 2024 року за новим календарем: чи змінилася дата, традиції та обряди  Нова хвиля спеки мчить до України: розжарить до +36°  Мобілізаційний вік можуть знизити: нардеп шокував заявою  Вареники з вишнею: класичний рецепт легендарної стравивсі новини дня
01.06.2024 211

На Алтаї загорілася секретна резиденція Путіна: що відомо

У російському МНС відмовилися коментувати пожежу.

9a725f6980590037c6bb3e7dac5063b7_01.06.24

У четвер, 30 травня, одна із будівель резиденції президента РФ Володимира Путіна в Онгудайському районі російської республіки Алтай майже повністю згоріла. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомляє видання “Сирена” з посиланням на фото пожежі, які опублікували блогер Амір Айташев і активістка Аруна Арна.

У розмові із журналістами видання Айташев уточнив, що опубліковане ним фото було зроблено сьогодні.

Сервіси перевірки фотографій, якими скористалася редакція, не виявили на кадрах слідів обробки.

Оперативний черговий ГУ МНС у Республіці Алтай не став відповідати на запитання кореспондента про загоряння в Онгудайському районі за останню добу.

Що відомо про резиденцію Путіна на Алтаї

Інформація про таємниче будівництво для “вищих осіб держави” в Онгудайському районі на Алтаї з'явилася в 2010 році, на цей проєкт витратили до 3 мільярдів рублів.

Офіційно це санаторно-курортний комплекс “Алтайське подвір'я”, що належить “Газпрому”.  Про зв'язки комплексу з Путіними неодноразово розповідали місцеві опозиційні діячі.

Відомо, що до комплексу входить спецгосподарство з обгородженими лісовими територіями та фермою для розведення алтайських оленів маралів. За повідомленнями журналістів, Путін полюбляє оздоровлюватися у пантових ваннах, для приготування яких використовують екстракт пантів - м'яких незакостенілих рогів маралів.

За неперевіреною інформацією тут також розташований так званий “бункер Путіна”, де нібито можуть розміститися до 100 тисяч людей.

Нагадаємо, у ніч проти 17 травня під час масованої атаки українських безпілотників, спрямованої на енергетичні об’єкти РФ в Краснодарському краї, дрони пролетіли біля резиденції російського президента на березі Чорного моря, яку називають “палацом Путіна”.

Оценка материала:

5.00 / 2
На Алтаї загорілася секретна резиденція Путіна: що відомо 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
01.06.2024 211
Еще колонки: Колонки / Блоги