НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Світ
01.06.2024 435

Експрезидента США Трампа визнали винним у кримінальній справі: Орбан підбадьорив політика

Трамп винен у 34 епізодах фальсифікації документів.

31296a60397a3acc251c7cd9d5591eb6_01.06.24

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан закликав експрезидента США Дональда Трампа продовжити свою боротьбу напередодні президентських виборів у листопаді, незважаючи на те, що політика визнали винним у кримінальній справі. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Заява очільника угорського уряду з'явилася у його соцмережі Х (Twitter).

Орбан назвав Трампа "людиною честі". З його слів, він на посаді президента США завжди ставила Америку "на перше місце".

"Він користувався повагою в усьому світі і використовував цю повагу для розбудови миру. Нехай люди винесуть свій вердикт у листопаді цього року! Продовжуйте боротися, пане президенте!" – написав глава угорського уряду.

Трампа визнано винним у справі про фінансові махінації

Суд присяжних Мангеттена визнав колишнього американського президента Дональда Трампа винним за всіма 34 пунктами звинувачення у фальсифікації бізнес-звітності, висунутими проти нього у кримінальному процесі щодо "чорної бухгалтерії" в Нью-Йорку. Йдеться про фальсифікації ділової звітності з метою приховування виплати грошей за мовчання порнозірці за кілька тижнів до виборів 2016 року.

Прокурори стверджують, що Трамп наказав своїй команді докласти всіх зусиль, аби не допустити негативних публікацій про нього. Саме з цією метою було виплачено 130 тис. доларів порноактрисі, з якою він нібито мав сексуальний контакт за десять років до того.

Оценка материала:

5.00 / 3
Експрезидента США Трампа визнали винним у кримінальній справі: Орбан підбадьорив політика 5.00 5 3
Політика / Світ
01.06.2024 435
Еще материалы раздела «Світ»