НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
03.06.2024 1767

Зеленський заявив, що сповнений рішучості закінчити війну

Глава держави наголосив, що буде з народом до кінця.

Президент Володимир Зеленський заявив, що сповнений рішучості довести розпочату РФ війну до кінця, незважаючи на виснажливу рутину керівництва країною. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це український лідер сказав у інтерв'ю The Guardian.

"Коли ви балотувалися в президенти й сказали, що ви будете зі своїм народом до кінця, і ви завжди будете захищати Україну і Конституцію, ну це означає, що ви брехун, якщо просто опустите руки. Я точно не хотів би бути брехуном, особливо для своїх дітей", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, президент заявив, що все, що є замороженим конфліктом, є війною – повільною війною, або повільною окупацією, або замороженим конфліктом між сторонами.

Оценка материала:

5.00 / 6
Зеленський заявив, що сповнений рішучості закінчити війну 5.00 5 6
Політика / Україна
03.06.2024 1767
Еще материалы раздела «Україна»