НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
03.06.2024 4806

У ВР порадили, що робити громадянам у разі неправомірних дій ТЦК

Веніславський зазначив, що якщо немає підстав для відстрочки від військової служби, то не оновлення даних не є гарантією того, що людина не буде призвана.

526b0e7f8f1c755881b863d481b29db6_03.06.24

При порушеннях з боку представників ТЦК СП чи поліцейських, громадянам потрібно оскаржувати їхні неправомірні дії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив член комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки та розвідки, народний депутат від фракції “Слуга Народу” Федір Веніславський, повідомляє “Українська правда”.

“Якщо є порушення з боку представників ТЦК СП, службовців національної поліції, які долучені до цих дій, то треба оскаржувати неправомірні дії органів держвлади і посадових осіб”, — пояснив він.

Веніславський зазначив, що якщо у громадян немає підстав для відстрочки від військової служби, то факт оновлення або не оновлення даних не є гарантією того, що людина не буде призвана.

Раніше ми писали про те, хто має право на відстрочку від мобілізації.

Оценка материала:

5.00 / 4
У ВР порадили, що робити громадянам у разі неправомірних дій ТЦК 5.00 5 4
Політика / Україна
03.06.2024 4806
Еще материалы раздела «Україна»