<
НОВИНИ ДНЯ: Nvidia стала найдорожчою компанією у світі завдяки буму штучного інтелекту  Де базуватимуться передані Україні F-16: у США зробили заяву  Молочний коктейль із полуницею: три рецепти простого літнього напою  Коли Івана Купала 2024 року за новим календарем: чи змінилася дата, традиції та обряди  Нова хвиля спеки мчить до України: розжарить до +36°  Мобілізаційний вік можуть знизити: нардеп шокував заявою  Вареники з вишнею: класичний рецепт легендарної стравивсі новини дня
Політика
Україна
04.06.2024 268

ГУР запустило портал про злочинців у війні проти України

У Головному управлінні розвідки Міноборони переконані – війна і санкції стануть однією з ланок цифрової зброї проти РФ та її поплічників

0ab1a0077738097ba56d4ecb99ba0b29_04.06.24

Відтепер дані усіх злочинців у війні в Україні будуть зібрані в одному порталі. Про це повідомляють Контракти.UA

Головне управління розвідки Міноборони України запускає новий он-лайн ресурс: Війна і санкції. Там збиратимуть повну інформацію про спонсорів та співучасників російської агресії проти цивілізованого світу.

Про це ТСН.ua повідомили в ГУР.

"Портал матиме публічний доступ. І постійно поповнюватиметься", – йдеться у повідомленні.

У Головному управлінні розвідки Міноборони переконані – війна і санкції стануть однією з ланок цифрової зброї проти Росіі та її поплічників.

"Зокрема, до Дня Захисту дітей на порталі зʼявилась інформація про викрадачів наших неповнолітніх з окупованих територій і всіх причетних до примусової депортації дітей у РФ. А це сотні і сотні людей, які здійснили цей акт геноциду проти України", – зазначили в ГУР.

Нагадаємо, Росія приховує дані про викрадених в Україні дітей та ігнорує будь-які запити міжнародної спільноти надати відповідну інформацію. Тому Україна майже не має достовірних відомостей про них та їхню подальшу долю.

Оценка материала:

4.00 / 4
ГУР запустило портал про злочинців у війні проти України 4.00 5 4
Політика / Україна
04.06.2024 268
Еще материалы раздела «Україна»