<
НОВИНИ ДНЯ: Вчені виявили в центрі нашої галактики невідому аномалію: що про неї відомо  Nvidia стала найдорожчою компанією у світі завдяки буму штучного інтелекту  Де базуватимуться передані Україні F-16: у США зробили заяву  Молочний коктейль із полуницею: три рецепти простого літнього напою  Коли Івана Купала 2024 року за новим календарем: чи змінилася дата, традиції та обряди  Нова хвиля спеки мчить до України: розжарить до +36°  Мобілізаційний вік можуть знизити: нардеп шокував заявоювсі новини дня
04.06.2024 168

"Путін готується до війни": у Німеччині хочуть призвати майже мільйон резервістів

У Німеччині бачать, що у РФ виробляють лише зброю та зомбують населення до ненависті Заходу.

bd36bcbca230c9be734069208b244d2d_04.06.24

У німецькому Бундестазі закликали мобілізувати 900 тисяч німецьких резервістів на тлі російської агресії проти України. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це інформує Der Spiegel.

Голова комітету Бундестагу з питань оборони Марі-Агнес Штрак-Циммерманн заявила, що російський диктатор Путін готує населення РФ до війни проти країн Заходу, тому "ми повинні стати здатними до оборони якомога швидше".

"Росія лише виробляє зброю. Друкуються шкільні підручники, які зображують Німеччину як агресора. Дітей молодших класів навчають поводитися зі зброєю. Усе це лякає", - сказала вона.

Вона заявила про необхідність "активізувати близько 900 тисяч резервістів, яких ми маємо в Німеччині". Разом з тим Штрак-Циммерманн уточнила, що спочатку необхідно їх зареєструвати, адже Бундесвер упродовж десятиліть не реєстрував солдатів, які вийшли у відставку.

"Якби ми могли завербувати хоча б половину з них як резервістів з їхніми відповідними знаннями, це було б неймовірним надбанням", - сказала політик.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Німеччині напали на депутата за підтримку України.

Крім того, ми раніше інформували, що лідер німецької СДПН Ларс Клінгбайль заявила, що наразі немає підстав для переговорів із російським диктатором Путіним про припинення війни в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Путін готується до війни": у Німеччині хочуть призвати майже мільйон резервістів 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
04.06.2024 168
Еще колонки: Колонки / Блоги