НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
08.06.2024 1501

Як змінити статус "У розшуку" в застосунку "Резерв+": пояснення Міноборони

Міноборони закликає всіх, хто має статус "У розшуку" в застосунку "Резерв+", не зволікати та якнайшвидше звернутися на гарячу лінію відомства або до найближчого ТЦК.

feae6b6038bb2bc56cad98b0fc14d1c4_08.06.24

Речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін пояснив, що робити військовозобов'язаним, які мають статус "У розшуку" в застосунку "Резерв+". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він розповів в ефірі телемарафону.

За його словами, є два шляхи розв'язання цієї проблеми. Можна звернутися на гарячу лінію Міністерства оборони. Фахівці допоможуть з'ясувати причину надання статусу "У розшуку" та нададуть інструкції щодо подальших дій.

Або ж можна зв'язатися безпосередньо з територіальним центром комплектування (ТЦК) за місцем проживання. Там можна дізнатися, яким чином було порушено правила мобілізаційного обліку та що потрібно зробити для врегулювання ситуації. Зазвичай необхідно особисто відвідати ТЦК для вирішення питання.

Дмитро Лазуткін наголосив, що кількість людей зі статусом "У розшуку" в додатку "Резерв+" стрімко скорочується. Це свідчить про те, що військовозобов'язані активно звертаються до відповідних органів для з'ясування обставин та виправлення помилок у мобілізаційному обліку.

Нагадаємо, раніше речник Міноборони Дмитро Лазуткін розповів, що станом на ранок 4 червня в "Резерв+" оновилися дані 1 млн 371 тис. українців – військовозобов'язаних, призовників і резервістів. Серед людей, які мешкають за кордоном, понад 18 тис. оновили свої дані.

Оценка материала:

4.00 / 4
Як змінити статус "У розшуку" в застосунку "Резерв+": пояснення Міноборони 4.00 5 4
Політика / Україна
08.06.2024 1501
Еще материалы раздела «Україна»