<
НОВИНИ ДНЯ: Танго Мілея. Чому Аргентина нарощує підтримку України  Спека до +27: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 21 червня  Спека спаде: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Закон про демобілізацію: коли можуть ухвалити та за якої умови — секретар комітету Ради  Сонце пектиме з-за хмар: якою буде погода в Україні на 21 червня  "Дві зими з відключеннями": експерт негативно оцінив стан української енергосистеми  В Україні 19 червня без опадів, вдень до 32°всі новини дня
Політика
Україна
09.06.2024 326

"Українці будуть позитивно здивовані": Кулеба дав прогноз на осінь

Дмитро Кулеба каже, що результати України позитивно здивують і українців і людей за кордоном.

7cb66dd05fb8d4d2a1f4e5971c6c6c38_09.06.24

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів, чого очікувати українцям вже цієї осені. За його словами, йдеться про позитивні зміни. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він розповів в інтерв'ю "Укрінформу".

"Ми перебуває у точці дуже занижених очікувань. Але хоч як би парадоксально це звучало, я думаю, що натомість результати України позитивно здивують і українців і людей за кордоном. Головне – зберігати єдність попри будь-які спроби ворога її підривати та всім разом важко працювати на перемогу і не втрачати надії", - зазначив міністр.

Дмитро Кулеба наголосив, що ми маємо зробити все, щоб зберегти країну та людей.

"Маємо триматися та допомагати одне одному. Ми переможемо. Бережімо цю віру одне в одного та рухаймося вперед", - резюмував очільник МЗС України.

Нагадаємо, Кулеба прокоментував заяву Байдена про неготовність України до членства в НАТО.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Українці будуть позитивно здивовані": Кулеба дав прогноз на осінь 5.00 5 3
Політика / Україна
09.06.2024 326
Еще материалы раздела «Україна»