<
НОВИНИ ДНЯ: Чому люди не хочуть йти до армії: військовий здивував заявою  Демобілізації бути: у Раді назвали єдину умову для розгляду відповідного законопроєкту  Чи можуть українці перетинати кордон за допомогою Резерв+: роз'яснення ДПСУ  В Україну прийде антициклон Aviv. Якої погоди чекати 21 червня  Нова хвиля спеки мчить до України: розжарить до +36°  В Україні 19 червня без опадів, вдень до 32°  "Ми - не сторона конфлікту". У НАТО поставили крапку щодо відправки військ до Українивсі новини дня
10.06.2024 1787

Чи вимикають світло торговим центрам в Києві: відповідь ДТЕК

Відключення електроенергії в Києві поширюються й на торгові центри. Якщо якийсь ТЦ зі світлом цілий день, то це означає, що він має інше джерело електроживлення.

_podol_blekaut_nich_nemae_svitla_gettyimages_2155632117_b665defe4c7578098e9fb64528a9ca3d_650x410_10.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на публікацію компанії ДТЕК Київські електромережі в Facebook. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Друзі, часом ви скаржитесь, що торгово-розважальні центри - зі світлом цілий день. Запевняємо вас: всі ТРЦ відключаються за графіком, як і інші клієнти. Єдиний виняток з цього правила - якщо центр підключений до тієї ж лінії, що й критичні об’єкти", - йдеться в публікації компанії.

Однак, в ДТЕК нагадали, що більшість ТЦ, кав'ярень та інших торгових точок підготувалися до відключень світла. Зокрема, придбали собі генератори.

"Тому, якщо ви бачите в них світло, це не означає, що ми надаємо їм його. Можливо, вони використовують генератори чи інші джерела", - заявили в компанії.

Відключення світла в Україні

В Україні після масштабних обстрілів енергетичних об'єктів виник дефіцит електроенергії, а тому українцям почали відключати світло. Як розповідав прем'єр-міністр Денис Шмигаль, обстрілами було зруйновано 42 енергоблоки. І сьогодні, за його словами працюють лише 27% великих теплових електростанцій.

Нагадаємо, з 8 червня світло в Україні будуть вимикати за новим підходом, який повинен зменшити кількість черг та дозволити збільшити кількість годин зі світлом.

Оценка материала:

5.00 / 4
Чи вимикають світло торговим центрам в Києві: відповідь ДТЕК 5.00 5 4
Бізнес / Ринки та компанії
10.06.2024 1787
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»