НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
10.06.2024 3963

Неочікуване рішення: Кабмін змінив перелік документів для відстрочки від мобілізації

Рішення стосується доглядальників за особами з інвалідністю II групи.

7ade5443131228738da211a5758c1f99_10.06.24

Уряд прибрав з переліку документів, необхідних для надання відстрочки від мобілізації, довідку лікарсько-консультативної комісії (ЛКК) про потребу в постійному догляді за особами з інвалідністю II групи. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

"Вони нарешті прибрали з умов надання відстрочки доглядачам за особами з інвалідністю II групи обов’язкову наявність висновку ЛКК", - написав нардеп.

Гончаренко пояснив, що в законі про мобілізацію відсутня норма про необхідність надання цієї довідки для отримання відстрочки, але "уряд її вигадав".

"Після всіх звернень нарешті Кабмін зрозумів, що треба виправляти свою помилку", - зазначив народний обранець.

Нагадаємо, уряд подовжив відстрочки від мобілізації. Відстрочки працівників, які отримали "бронь" від Мінекономіки, автоматично подовжено ще на три місяці.

Оценка материала:

5.00 / 3
Неочікуване рішення: Кабмін змінив перелік документів для відстрочки від мобілізації 5.00 5 3
Політика / Україна
10.06.2024 3963
Еще материалы раздела «Україна»