<
НОВИНИ ДНЯ: Не сприятиме миру в Україні. У Байдена розкритикували Орбана за візит до Путіна  Які втрати змусять Путіна зупинитися: генерал США дав чітку відповідь  Усюди без дощів, крім декількох регіонів: прогноз погоди на 8 липня  Чому Путін робить заяви про переговори: пояснення генерала Бена Годжеса  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 8-14 липня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 8-14 липня 2024 року  Україну у понеділок накриє спека до 38°всі новини дня
Політика
Україна
11.06.2024 1861

У застосунку "Резерв+" з'явиться Qr-код 18 червня, - Міноборони

У мобільному застосунку "Резерв+" з'явиться Qr-код 18 червня. Це зрівняє дані з електронного реєстру з паперовим військово-обліковим документом.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. Про це повідомляють Контракти.UA.

"18 червня у застосунку "Резерв+" з'явиться Qr-код. Це остаточно прирівняє інформацію електронного реєстру "Оберіг" до електронного військово-облікового документа", - сказав він.

Речник зазначив, що з 18 травня у мобільному застосунку "Резерв+" оновили свої дані понад 1,6 млн військовозобов'язаних, призовників та резервістів. З них понад 200 тисяч - жінки.

Нагадаємо, раніше у Міноборони спростували п'ять міфів, які шириться у мережі щодо роботи застосунку "Резерв+".

Що таке "Резерв+"

З 18 травня Міністерство оборони запустило роботу електронного кабінету військовозобов'язаного. Це застосунок "Резерв+", який можна завантажити на смартфони.

Поки що у "Резерв+" можна оновити свої персональні дані. Процес займає декілька хвилин. Також оновити дані можна у ТЦК та ЦНАПах. Зробити це потрібно до 16 липня 2024 року.

Як працює електронний кабінет "Резерв+" - дізнайтеся у нашому матеріалі.

Оценка материала:

5.00 / 2
У застосунку "Резерв+" з'явиться Qr-код 18 червня, - Міноборони 5.00 5 2
Політика / Україна
11.06.2024 1861
Еще материалы раздела «Україна»