<
НОВИНИ ДНЯ: 20 червня в Україну прийде похолодання: де знизиться температур  Скільки будинків у Києві не відключають від світла: дані ДТЕК  "Наші ресурси скінченні": Клімкін висловився, за яких умов можна буде починати переговори з Росією  Україну 20 червня накриють грози, подекуди град та шквали  Вступна кампанія 2024. Головні правила, про які має знати кожен абітурієнт  Ціни зростуть: скільки коштуватимуть пачка сигарет і стіків до 2028 року  Диктатор злякався? Путін став літати в російські регіони в супроводі винищувачів, - ЗМІвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.06.2024 177

Зливи, град та шквали: синоптик попередила про небезпечні опади та похолодання

Яка погода в Україні буде у вівторок?

Синоптик Наталія Діденко попередила українців про дощі з грозами, градом та шквали. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як передає "Хвиля", про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

Так, в Україну прийшли атмосферні фронти. Завтра дощі з грозами, часом із сильними зливами, градом та шквалами пройдуть на заході, півночі України (на Сумщині трохи легше). Також торкнуться Вінницької, Черкаської та Одеської області.

А ось суха погода завтра переважатиме на сході України, у більшості центральних областей та південній частині. Спека продовжуватиметься на сході та півдні, +29+33 градуси. На заході навіть холоднувато, +19+23 градуси. Загалом очікується +23+29 градусів.

У Києві пройдуть короткочасні дощі, прогримлять грози, може під час грози рвонути шквал та сипнути град. Температура повітря буде на рівні +26, +27 градусів.

Діденко також спрогнозувала, що протягом 12-14 червня короткочасно похолодає до +17+23 градусів на заході, півночі та подекуди у центральних областях України.

Нагадаємо, українцям дали прогноз на початок літа.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зливи, град та шквали: синоптик попередила про небезпечні опади та похолодання 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.06.2024 177
Еще материалы раздела «Суспільство»