<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Політика
Світ
12.06.2024 348

Виборча кампанія Байдена назвала Трампа "засудженим злочинцем"

Виборча кампанія Байдена почала офіційно називати експрезидента Трампа "засудженим злочинцем", адже за попередньої його каденції рівень тяжкого криміналу у США був значно вищим.

_tramp_gettyimages_1940861717__1__d13c4e83b09c5e8becce3ac68a6bfd58_650x410_12.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на The Hill. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Дональд Трамп - засуджений злочинець, який спричинив найбільший сплеск насильницьких злочинів за понад століття", - наголосив речник виборчої кампанії чинного президента США Джо Байдена Аммар Мусса.

Він привернув увагу до останнього звіту щодо злочинної активності у США, на який зазвичай зважають республіканські виборці. Згідно з ним після приходу Байдена до влади насильницьких злочинів значно поменшало, і їхня кількість продовжує скорочуватися.

Дані свідчать, що на початку цього року їх стало менше на 15% у порівнянні з аналогічним періодом 2023-го, причому вбивств і зґвалтувань - на 26%.

"Президент Байден наполегливо працював, щоб навести порядок у безладі, і це працює", - підкреслив речник кампанії чинного президента.

Він зауважив, що американці не можуть дозволити собі ще 4 роки правління Трампа, який намагається позбавити коштів правоохоронні органи та обіцяє помилувати бунтівників, котрі відзначилися жорстокістю під час нападу на Капітолій.

Вибори в США

Нагадаємо, до президентських виборів у США залишається менше ніж п'ять місяців.

Дональд Трамп є кандидатом від республіканців, а чинний президент Джо Байден - кандидатом від демократів. Обидва кандидати йдуть майже врівень, з мінімальною перевагою республіканця.

Трамп є першим експрезидентом США, який став учасником кримінального судового процесу. Йдеться одразу про 4 кримінальні справи, у рамках яких йому висунули понад 80 звинувачень.

Зокрема напередодні суд визнав колишнього президента винним у хабарі порноакторці Стормі Деніелс за мовчання про їхні інтимні стосунки.

Таким чином, Трампу може загрожувати ув'язнення, але це, як пишуть західні ЗМІ, є малоймовірним.

Оценка материала:

5.00 / 2
Виборча кампанія Байдена назвала Трампа "засудженим злочинцем" 5.00 5 2
Політика / Світ
12.06.2024 348
Еще материалы раздела «Світ»