<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Роботодавці мають проблеми з пошуком людей через міграцію та мобілізацію, - експерти  Хто з військовозобов'язаних втратить право на відстрочку від мобілізації цього літа  Рулетики з шинкою та капустою: рецепт поживного перекусу від Тетяни Літвінової  Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргументвсі новини дня
Політика
Україна
14.06.2024 505

У Раді відповіли, чи буде економічне бронювання від мобілізації

Завітневич наголосив, що без належної економіки "не буде за що фінансувати фронт".

У Комітеті з нацбезпеки вважають, що економічне бронювання, попри неоднозначне ставлення у суспільстві та владі, все ж буде працювати. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку думку висловив голова комітету Ради з питань з нацбезпеки, оборони і розвідки Олександр Завітневич в інтерв'ю BBC Україна.

"Тут суспільство розкололося. Щоб ми не ділили на бідних і багатих, вибачте. Але все одно якийсь баланс ми будемо шукати, тому що, ще раз повторюсь, фронту без тилу не буває, і тилу без фронту не буде. Без нашої економіки, без податків не буде, за що фінансувати фронт. В якомусь вигляді, я думаю, воно (економічне бронювання - ред.) точно буде", - відповів він.

Нагадаємо, адвокат Юрій Танасійчук назвав юридичні прогалини мобілізаційного закону щодо економічного бронювання.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Раді відповіли, чи буде економічне бронювання від мобілізації 5.00 5 3
Політика / Україна
14.06.2024 505
Еще материалы раздела «Україна»