<
НОВИНИ ДНЯ: До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС  Аспірантура за контрактом не даватиме відстрочку від мобілізації, - голова МОН  Сі Цзіньпін заявив, що Китай шукатиме врегулювання "кризи в Україні" у власний спосіб  Укргідрометцентр дав прогноз на найтепліший місяць року  Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у США  Уряд вніс зміни до порядку бронювання від мобілізаціївсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
14.06.2024 682

Київ збільшує підтримку захисників ще на мільярд гривень, - Кличко

Київрада на сьогоднішній сесії виділить ще 1 млрд грн на підтримку сил безпеки та оборони. Таким чином загалом допомога захисникам з бюджету столиці становитиме цього року вже 7,5 млрд грн.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram мера Києва. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Сьогодні Київрада збільшить фінансування програм, повʼязаних з підтримкою сил оборони та безпеки. Ще на 1 млрд гривень. Із них 800 млн - за міською програмою "Захисник Києва", решта - на соціальну підтримку бійців та їх родин, реабілітацію ветеранів. Нагадаю, цього року на допомогу нашим захисникам столиця виділила з бюджету 6,5 млрд гривень. Тобто, вже загалом 7,5 млрд грн", - повідомив Віталій Кличко.

Мер Києва зазначив, що окрім бюджетної допомоги військовим Київ залучає також благодійну допомогу - дрони, системи РЕБ, необхідне бійцям спорядження. І зразу передає все на фронт.

Раніше повідомлялося, що минулого року Київ спрямував на підтримку ЗСУ 10% свого бюджету – понад 7 мільярдів гривень. Крім того, столиця надавала соціальну допомогу військовослужбовцям та їхнім сім’ям.

Оценка материала:

5.00 / 2
Київ збільшує підтримку захисників ще на мільярд гривень, - Кличко 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
14.06.2024 682
Еще материалы раздела «Столиця»