<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт пікантної закуски з помідорів  Українські військові вперше здобули трофейний ворожий "танк-черепаху" та взяли екіпаж в полон  Літо входить у найщедрішу пору: синоптикиня потішила прогнозом на вівторок  Байден назвав небезпеку, яку несе обрання Трампа президентом  Рецепт котлет із замороженого курячого філе та сиру  В Україну мчить 30-градусна спека, - прогноз  В Україні значно зміняться ціни на цигарки: скільки коштуватиме пачкавсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
15.06.2024 173

“Дистанційне” звільнення Криму: експерт оцінив ймовірність такого сценарію

Остаточно звільнити окупований півострів без присутності українських військ неможливо.

bfe0f2ae7ca3ceaffc09daaeb7f0d289_15.06.24

Дистанційними ударами по тимчасово окупованому Криму можна нівелювати матеріально-технічне забезпечення російської армії, однак для повноцінного звільнення півострова потрібно буде вводити на його територію сухопутні війська та відновлювати конституційний лад. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

На цьому наголосив військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко в ефірі Radio NV.

"Звільнення території - це не тоді, коли там будуть без патронів, без снарядів перебувати окупаційні війська... Звільнення - це коли заходять війська країни, яка звільняє цю територію, і встановлюють там конституційний, законний порядок”, - зазначив експерт.

Дистанційні удари по російських об’єктах в Криму Коваленко називає “створенням відповідних умов, які б сприяли цьому звільненню”.

Нагадаємо, раніше  у британському виданні The Telegraph припустили, що, націлившись на захоплення нових територій в Україні, російський диктатор Володимир Путін може втратити анексований Крим.

Оценка материала:

5.00 / 2
“Дистанційне” звільнення Криму: експерт оцінив ймовірність такого сценарію 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
15.06.2024 173
Еще материалы раздела «Ранкова кава»