<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт пікантної закуски з помідорів  Українські військові вперше здобули трофейний ворожий "танк-черепаху" та взяли екіпаж в полон  Літо входить у найщедрішу пору: синоптикиня потішила прогнозом на вівторок  Байден назвав небезпеку, яку несе обрання Трампа президентом  Рецепт котлет із замороженого курячого філе та сиру  В Україну мчить 30-градусна спека, - прогноз  В Україні значно зміняться ціни на цигарки: скільки коштуватиме пачкавсі новини дня
15.06.2024 636

Чи отримають ФОПи право економічного бронювання від мобілізації: нардеп пояснив нюанси

В Україні існують цілі індустрії, в яких ФОПи є важливою складовою бізнес-процесів.

94476ce47313f4293a2363c277ec7fbc_15.06.24

У більшості моделей економічного бронювання, які розглядають у Верховній Раді, передбачено таку можливість для самозайнятих фізичних осіб-підприємців (ФОП). Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив народний депутат Дмитро Наталуха у своїй колонці для “Главком”.

За його словами, в Україні існують цілі індустрії, в яких ФОПи є важливою складовою бізнес-процесів, тому не бронювати їх, на думку нардепа, було б помилкою.

“Через це в одному тільки ІТ ми втрачаємо мільярди, через зриви контрактів та перестороги іноземців в укладанні нових саме з українцями”, — зауважив Дмитро Наталуха.

Він зауважив, що у двох з трьох моделей економічного бронювання закладено таку опцію.

“Втім, для них [фізичних осіб-підприємців] є додаткові вимоги щодо термінів реєстрації та обороту, щоб відсіяти “фейкові” ФОПи", — наголосив Наталуха.

Нагадаємо, у Комітеті Верховної Ради з питань з нацбезпеки, оборони і розвідки вважають, що економічне бронювання попри неоднозначне ставлення у суспільстві та владі все ж буде працювати.

Оценка материала:

5.00 / 3
Чи отримають ФОПи право економічного бронювання від мобілізації: нардеп пояснив нюанси 5.00 5 3
Бізнес / Ринки та компанії
15.06.2024 636
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»