<
НОВИНИ ДНЯ: Нові обмеження для чоловіків: що не можна буде зробити без військового квитка  Вступ України до НАТО: в США зробили важливу заяву  Спека та невелика хмарність: прогноз погоди в Україні на 19 червня  В Україні 19 червня без опадів, вдень до 32°  Короткочасна спека перед похолоданням: синоптик дала прогноз погоди на 19 червня  "Ми - не сторона конфлікту". У НАТО поставили крапку щодо відправки військ до України  Cиноптики розповіли, якою буде погода в Україні 17-21 червня всі новини дня
Політика
Світ
15.06.2024 428

Трамп ошелешив скандальною заявою про війну в Україні

Політик розкритикував американський закон про допомогу для України.

eecbd888967e2c065c538613536929f9_15.06.24

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп зробив скандальну заяву з критикою закону про допомогу Україні на 60 млрд дол., який не могли ухвалити понад пів року. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Свою заяву Трамп зробив на зустрічі з конгресменами-республіканцями на Капітолійському пагорбі, повідомляє Reuters.

Як повідомили журналісти, представник республіканців Дон Бейкон розповів, що Трамп, критикуючи цей закон про допомогу, говорив: "Якщо Україна переможе, яка буде вигода?"

Також одіозний американський політик запропонував знизити прибутковий податок у США і замінити його тарифами, а ще порадив республіканцям у Палаті представників не просувати національну заборону на аборти, закликав їх відмовитися від внутрішньопартійних чвар, які заважають ефективній роботі.

Також повідомляється, що Трамп назвав "жахливим" Мілвокі. Це найбільше місто штату Вісконсин, і заява політика може відштовхнути від нього місцевих мешканців, які визначатимуть результат виборів.

До слова, в кінці травня суд присяжних Мангеттена визнав Трампа винним за всіма 34 пунктами звинувачення у фальсифікації бізнес-звітності, висунутими проти нього у кримінальному процесі щодо "чорної бухгалтерії".

Оценка материала:

5.00 / 3
Трамп ошелешив скандальною заявою про війну в Україні 5.00 5 3
Політика / Світ
15.06.2024 428
Еще материалы раздела «Світ»