<
НОВИНИ ДНЯ: 20 червня в Україну прийде похолодання: де знизиться температур  Скільки будинків у Києві не відключають від світла: дані ДТЕК  "Наші ресурси скінченні": Клімкін висловився, за яких умов можна буде починати переговори з Росією  Україну 20 червня накриють грози, подекуди град та шквали  Вступна кампанія 2024. Головні правила, про які має знати кожен абітурієнт  Ціни зростуть: скільки коштуватимуть пачка сигарет і стіків до 2028 року  Диктатор злякався? Путін став літати в російські регіони в супроводі винищувачів, - ЗМІвсі новини дня
Політика
Світ
15.06.2024 791

Путін цинічно заявив, що не Росія розпочала війну в Україні

Диктатор традиційно звинувачує у всьому українську владу.

Російський президент-диктатор Володимир Путін цинічно заявив, що не Російська Федерація розпочала війну в Україні. У традиційній кремлівській манері в усьому він звинуватив Київ. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це "фюрер" заявив під час виступу перед російським МЗС.

За його словами, мовляв, "ДНР" і "ЛНР" "мали право оголосити про свою незалежність". Втім, нахабно наголосив Путін, Київ "розв'язав проти них війну". Мовляв, Москва "пропонувала Україні вивести свої війська з Донбасу та вирішити ситуацію".

"РФ не розпочинала війну в Україні. Це київський режим розпочав і продовжує бойові дії. Це і є агресія", - цинічно висловився російський диктатор.

Згадав очільник Кремля і Захід, який "втрутився у конфлікт", а також Мінські домовленості, які, зі слів Путіна, "Київ відкинув діалог"

Нагадаємо, що також Володимир Путін назвав умови припинення вогню в Україні. Мовляв, Росія хоч завтра готова сісти за стіл переговорів щодо України.

Оценка материала:

5.00 / 3
Путін цинічно заявив, що не Росія розпочала війну в Україні 5.00 5 3
Політика / Світ
15.06.2024 791
Еще материалы раздела «Світ»