<
НОВИНИ ДНЯ: Росія готується до появи F-16 в Україні: експерт розповів, що на це вказує  На вихідні прогнозують 30-градусну спеку  Погода буде мінливою. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Спека до +27: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 21 червня  Спека спаде: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Сонце пектиме з-за хмар: якою буде погода в Україні на 21 червня  "Дві зими з відключеннями": експерт негативно оцінив стан української енергосистемивсі новини дня
Політика
Україна
16.06.2024 299

Партизани вивчають систему ППО тимчасового "Керченського мосту" в Криму

Українські партизани спостерігають за тимчасовим "Керченським мостом" в окупованому Криму й уважно вивчають систему протиповітряної оборони, яка його захищає.

_mist_gettyimages_dd8e7a908d0cc79f1730105491295064_650x410_16.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал партизанського руху "АТЕШ". Про це повідомляють Контракти.UA.

Зазначається, що росіяни особливо ретельно охороняють цей об'єкт та що розкриття всієї системи протиповітряної оборони мосту - лише питання часу.

Постійне спостереження дає правильне розуміння ситуації і дозволить використати знайдені вразливості в ешелонованій системі ППО.

"Виявлена система ПЗРК незабаром стане наступною метою для високоточних українських ракет. Ми будемо вести систематичне спостереження і продовжуємо передавати зібрану інформацію СОУ (Силам оборони України - ред.) для якнайшвидшого і повного звільнення наших територій", - йдеться у повідомленні.

Ситуація у тимчасово окупованому Криму

Останні кілька місяців на території Криму регулярно трапляються численні вибухи, адже Повітряні сили ЗСУ завдають регулярних обстрілів по військових об'єктах російських загарбників.

Так, 10 червня ЗСУ вразили російський зенітний ракетний дивізіон біля Джанкоя та біля Чорноморського й Євпаторії.

12 червня Повітряні сили вдарили по ворожих ЗРК біля аеродромів у районі Бельбека та Севастополя.

На початку червня російські окупанти виставили старі баржі вздовж Керченського мосту, щоб захистити його від українських безекіпажних морських катерів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Партизани вивчають систему ППО тимчасового "Керченського мосту" в Криму 5.00 5 2
Політика / Україна
16.06.2024 299
Еще материалы раздела «Україна»