<
НОВИНИ ДНЯ: Договір про стратегічне партнерство між РФ і КНДР: Москва підвищує ставки проти Заходу – Apnews  Вишня у власному соку на зиму: 15 найкращих рецептів  Спека відступить. Синоптики дали детальний прогноз на робочий тиждень в Україні  Астронавти NASA застрягли на орбіті і не можуть повернутися на Землю  "Азов" звернувся з важливим проханням до жителів окупованої Луганської області  Місцями гроза та до + 26°С: прогноз погоди по Київщині на 24 червня  Нерухомість: де продають найдорожчі та найдешевші квартиривсі новини дня
Політика
Світ
16.06.2024 1323

Чому Путін напав на Україну: Трамп знову "відкрив правду"

Трамп розповів про відносини з Путіним і знову пообіцяв закінчити війну в Україні.

6014821aaa3ed6ffe4c1fd4cd696e76a_16.06.24

Кандидат в президенти США Дональд Трамп впевнений, що в разі перемоги на виборах закінчить війну в Україні ще до інавгурації. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він заявив у підкасті IMPAULSIVE.

У розмові він ще раз підкреслив, що Росія не наважилася б на повномасштабне вторгнення в Україну, якби в той час він був президентом. На думку політика, рішення Путіна розв'язати війну в Україні пов'язане з виведенням американських військ з Афганістану.

"Це просто ганьба. Стільки загиблих людей", – зауважив Трамп.

За словами політика, він мав добрі стосунки з президентами обох держав, що зараз воюють – і з Зеленським, і з Путіним, але у відносинах з російським лідером "був жорстким".

Він також згадав свою нещодавню розмову з ексчемпіоном UFC, росіянином  Хабібом Нурмагомедовим.

"Хабіб підійшов до мене після бою і сказав, що ми повинні зупинити війни… Я думаю, що зупиню цю війну відразу після виборів. І якщо я виграю, я зупиню це дуже швидко, ще до того як увійду в президентський офіс. Звісно, якщо це не закінчиться раніше", – сказав Трамп.

Слід зазначити, що видання EssentiallySports теж пише про цю розмову Трампа та Нурмагомедова, але стверджує, що йшлося про "палестинську війну".

Нагадаємо, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп зробив скандальну заяву з критикою закону про допомогу Україні на 60 млрд дол., який не могли ухвалити понад пів року.

Оценка материала:

5.00 / 3
Чому Путін напав на Україну: Трамп знову "відкрив правду" 5.00 5 3
Політика / Світ
16.06.2024 1323
Еще материалы раздела «Світ»