<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у США  Уряд вніс зміни до порядку бронювання від мобілізації  Яким буде останній тиждень червня в Україні: синоптик розповіла  Трохи дощів і майже без спеки: тиждень потішить українців гарною погодою  Опади 25 червня ймовірні лише на Лівобережжі, вдень до 27°  Короткочасні дощі та сильний вітер: в яких регіонах України чекати негоди 25 червня  В Україні 24 червня очікуються дощі та грозивсі новини дня
Політика
Україна
16.06.2024 978

Реінкарнація по-російськи: як потоплені кораблі РФ стають баржами біля Кримського мосту

Речник Військово-морських сил України прокоментував появу барж та бонових загороджень довкола незаконно збудованого Росією Кримського мосту.

2d3db7be0b179cff467e5e0d8bd8f9b3_16.06.24

Російські кораблі "перевтілюються" в баржі біля Кримського мосту, щоб "спокутувати гріхи". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку думку висловив речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук.

"Баржі навколо так званого "кримського мосту" - це реінкарнація російських кораблів, які було втоплено у Чорному морі. Хто був "поганим" кораблем в минулому житті, в наступному стає кримською баржею, щоб цими стражданнями очистити карму. Але справжні "грішники" стають взагалі боновими загородженнями", - написав Плетенчук у Facebook.

Нагадаємо, раніше речник ВМС розповів, що росіяни вигадують нові способи захисту незаконно побудованого Кримського мосту через неможливість охороняти його за допомогою Чорноморського флоту. Відтак, для захисту мосту вони використовують баржі та бонові загородження.

Оценка материала:

5.00 / 3
Реінкарнація по-російськи: як потоплені кораблі РФ стають баржами біля Кримського мосту 5.00 5 3
Політика / Україна
16.06.2024 978
Еще материалы раздела «Україна»