<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у США  Уряд вніс зміни до порядку бронювання від мобілізації  Яким буде останній тиждень червня в Україні: синоптик розповіла  Трохи дощів і майже без спеки: тиждень потішить українців гарною погодою  Опади 25 червня ймовірні лише на Лівобережжі, вдень до 27°  Короткочасні дощі та сильний вітер: в яких регіонах України чекати негоди 25 червня  В Україні 24 червня очікуються дощі та грозивсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
16.06.2024 181

У Пентагоні відреагували на так звані "мирні" умови Путіна

Путін хоче, щоб Україна віддала РФ усі окуповані нині території. Мовляв, тому він готовий завершити віну. У Міноборони США відреагували.

c4cced4b4c1760e7dff668924a83a6cb_16.06.24

Російський глава Володимир Путін не має права висувати Україні жодних умов для досягнення миру. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі., коментуючи так звані "мирні пропозиції" Путіна.

"Він не в змозі диктувати Україні, що вона має робити для досягнення миру", - заявив Остін.

Очільник Міноборони США наголосив, що Путін може хоч сьогодні припинити неспровоковану війну, в якій він втратив сотні тисяч військових загиблими і пораненими, якщо цього захоче.

"І ми закликаємо його це зробити і вивести свої війська із суверенної території України", - зазначив Остін.

Він також додав, що США і союзникам необхідно наростити постачання зброї Україні, оскільки конфлікт вступив у "ключову стадію".

Нагадаємо, нещодавні заяви президента РФ Володимира Путіна про нібито готовність до мирних переговорів з Україною викликали скептичну реакцію не лише в Києві, але й у західних партнерів. Українські та західні посадовці назвали так звані "мирні ініціативи" Путіна "профанацією" і спробою виграти час для нарощування військового потенціалу.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Пентагоні відреагували на так звані "мирні" умови Путіна 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
16.06.2024 181
Еще материалы раздела «Ранкова кава»