<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у США  Уряд вніс зміни до порядку бронювання від мобілізації  Яким буде останній тиждень червня в Україні: синоптик розповіла  Трохи дощів і майже без спеки: тиждень потішить українців гарною погодою  Опади 25 червня ймовірні лише на Лівобережжі, вдень до 27°  Короткочасні дощі та сильний вітер: в яких регіонах України чекати негоди 25 червня  В Україні 24 червня очікуються дощі та грозивсі новини дня
Політика
Світ
16.06.2024 712

Як довго Путін здатний продовжувати свою війну в Україні: що кажуть в НАТО

Генсек наголошує, що війна - непередбачувана.

fb7bbeed8ea29c3b562748f3e4de669c_16.06.24

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг оцінив, як довго кремлівський "фюрер" Володимир Путін здатний продовжувати свою війну в Україні. Про це повідомляють Контракти.UA.

Своїми думками політик поділився в інтерв'ю журналістці "ТСН.Тиждень" Оксані Радіоновій.

"Потрібно взяти до уваги силу українців; мужність збройних сил України; українську економіку, яка є на диву сильною у таких важких умовах; врахувати могутність країн-членів НАТО у порівнянні з Росією. Це для мене дуже важливо. Ми маємо допомагати Україні не тільки ad hoc. Ми з країнами-союзниками маємо взяти на себе більш довгострокові зобов’язання. Путін має розуміти, що у нас велика сила, і коли він це зрозуміє, війна закінчиться", - наголосив генсек.

Разом з тим Столтенберг зауважує, що війни за своєю природою не є передбачуваними.

Нагадаємо, президент-диктатор РФ Володимир Путін назвав умови припинення вогню в Україні. "Фюрер" заявив про "повне виведення" українських військ із Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей. Зауважимо, що йдеться про всю територію цих регіонів, а не лише про окуповану частину.

Оценка материала:

5.00 / 3
Як довго Путін здатний продовжувати свою війну в Україні: що кажуть в НАТО 5.00 5 3
Політика / Світ
16.06.2024 712
Еще материалы раздела «Світ»