<
НОВИНИ ДНЯ: Лаваш у яйці з шинкою і помідорами: рецепт поживної страви для перекусу за 10 хвилин  Церковний календар на липень 2024 року: коли Собор святого архангела Гавриїла та Успіння святої Анни  Найтепліший місяць року: "Укргідрометцентр" спрогнозував, яка погода буде у липні  Мобілізація в Україні: скільки часу залишилося, щоб оновити дані в ТЦК та що чекає на ухилянтів  Замість піци: рецепт оладок з шинкою і помідором  Вже без дощів: як зміниться погода в Україні 26 червня  Як зрозуміти, що економіка росте, і до чого тут цінивсі новини дня
Політика
Світ
17.06.2024 442

Байден та Трамп домовились про дебати зі специфічними правилами

Штаби кандидатів у президенти Сполучених Штатів Америки Джо Байдена та Дональда Трампа домовилися про правила перших передвиборчих дебатів.

_tramp_75e73d0ec7cd16ebe9f9124626ee2e6e_650x410_17.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на CNN. Про це повідомляють Контракти.UA.

Повідомляється, що Байден та Трамп будуть виступати без чернеток та будуть присутні в аудиторії студії CNN (цей канал є організатором перших дебатів - ред.). Цікаво і те, що кандидати погодилися виступити на єдиному подіумі, але їх місця визначаться за допомогою підкидання монети.

Під час виступу мікрофон буде увімкнений лише у того кандидата, який виступає у цей момент. Їм заборонено брати сцену реквізит чи попередньо написані нотатки - видадуть лише ручку, блокнот і пляшку води.

Окрім цього у залі не буде глядачів, а тривалість дебатів буде 90 хвилин з двома рекламними паузами. Під час реклами ні Трамп, ні Байден не зможуть спілкуватись з представниками своїх передвиборчих штабів.

"Але як і раніше, модератори використовуватимуть усі наявні в них інструменти, щоб забезпечити дотримання часу та цивілізовану дискусію", - кажуть на CNN.

Президентські вибори у США

5 листопада цього року в Сполучених Штатах заплановані чергові президентські вибори. Основними кандидатами є чинний президент США Джо Байден та Дональд Трамп, який був президентом до 2020 року.

Однак, за повідомленнями американських ЗМІ, Байден може зняти свою кандидатуру з виборів. Замість себе він нібито запропонує Мішель Обаму, дружину колишнього президента Барака Обами.

Також Дональд Трамп вимагає від чинного президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена пройти перевірку на наркотики напередодні їх спільних дебатів.

Оценка материала:

5.00 / 3
Байден та Трамп домовились про дебати зі специфічними правилами 5.00 5 3
Політика / Світ
17.06.2024 442
Еще материалы раздела «Світ»