<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки коштує вища освіта в Україні: вартість навчання у топових університетах  Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного віку  Чи може Україна залишитися без танків: у Forbes дали чітку відповідь  Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днямивсі новини дня
Політика
Україна
17.06.2024 224

Росія відправляє на фронт "голі" танки: експерт вказав на цікаву деталь

Олександр Коваленко припустив, що могло стати причиною відмови від застосування динамічного захисту на модифікованих танках Т-62.

7e3c9b8c903ebf1d43a22910553cd52c_17.06.24

Російські танки Т-62М їдуть на війну в Україні "голими" – без динамічного захисту. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це пише військовий експерт Олександр Коваленко.

"Особливо, що впадає у вічі, танки — голі, без динамічного захисту "Контакт-1", – звертає увагу Коваленко.

Експерт пригадав, що російська пропаганда розповідала про реанімацію танків, "що не мають аналогів у світі", у репортажах з заводу в Читі показували "нову модифікацію" Т-62М, обвішану пристроями динамічного захисту попри наявність проблем через надмірну вагу.

"ДЗ вішали куди тільки можна було повісити, навіть на "брови Ілліча", а тут… Що трапилося? Коробочки "Контакт-1" закінчилися чи танки в зоні бойових дій так швидко потрібні, що вже немає часу на покращення захисту, тому відправляють як є, головне, щоб завівся? Є над чим замислитись, особливо в контексті "мирних" істерик Путіна", – зазначив Олександр Коваленко.

Нагадаємо, спроба прориву росіян біля Вовчанська закінчилася розгромом. На думку Олександра Коваленка, російській армії бракує сучасної бронетехніки для застосування на усіх ділянках фронту.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія відправляє на фронт "голі" танки: експерт вказав на цікаву деталь 5.00 5 2
Політика / Україна
17.06.2024 224
Еще материалы раздела «Україна»