<
НОВИНИ ДНЯ: Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргумент  Лаваш у яйці з шинкою і помідорами: рецепт поживної страви для перекусу за 10 хвилин  Церковний календар на липень 2024 року: коли Собор святого архангела Гавриїла та Успіння святої Анни  Найтепліший місяць року: "Укргідрометцентр" спрогнозував, яка погода буде у липні  Мобілізація в Україні: скільки часу залишилося, щоб оновити дані в ТЦК та що чекає на ухилянтів  Замість піци: рецепт оладок з шинкою і помідором  Вже без дощів: як зміниться погода в Україні 26 червнявсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
17.06.2024 190

Два варіанти замороження конфлікту з РФ: Портников зробив прогноз щодо припинення вогню

Припинення бойових дій у війні в Україні може відбуватися на різних умовах.

32467612f25b1518432816f5499c0275_17.06.24

Замороження конфлікту може бути єдиним шансом вижити як для України, так і для Росії. При цьому існує два варіанти такого сценарію припинення бойових дій в Україні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку думку висловив журналіст Віталій Портников в ефірі телеканалу “Еспресо”.

За його словами, замороження конфлікту може відбуватися на різних умовах.

“Замороження в якому ми отримуємо гарантії безпеки - це зовсім не те заморожене в якому ми їх не отримуємо. Що таке замороження конфлікту з гарантіями безпеки? Україну запрошують до НАТО, гарантії безпеки на цій території, яку ми наразі контролюємо (важливо, щоб вони були більшим)... Це означає, що ми виходимо на трек: повернення наших територій політичним шляхом, ми частина оборонного союзу і наші союзники теж будуть робити все, щоб ці території повернути політичним шляхом. Тобто тиск на Росію буде продовжуватися і після цього припинення вогню", - описує один з варіантів журналіст.

За другим варіантом, який припускає Портников, припинення вогню настане на певний час, а після наступної атаки Україна нічого не отримає від безпекових угод.

"Ми розуміємо, що це війна, яка дасть відповідь на питання, чи буде у наступні роки існувати на політичній мапі світу Українська держава, чи Російська Федерація охопить всі кордони та почне втілювати у життя проєкт "Радянський Союз 2.0". Дуже проста річ, яка може обернутися новими мільйонами біженців і новими сотнями тисяч жертв - це теж реальність. Значить чим більшою буде підтримка світу, тим менше у Росії буде шансів заморозити конфлікт на власних умовах", - підсумував він.

Нагадаємо, військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко вважає, що Кремль буде намагатися затягнути війну якнайдовше або змусити Україну піти на замороження конфлікту.

Оценка материала:

5.00 / 2
Два варіанти замороження конфлікту з РФ: Портников зробив прогноз щодо припинення вогню 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
17.06.2024 190
Еще материалы раздела «Ранкова кава»