<
НОВИНИ ДНЯ: Найтепліший місяць року: "Укргідрометцентр" спрогнозував, яка погода буде у липні  Мобілізація в Україні: скільки часу залишилося, щоб оновити дані в ТЦК та що чекає на ухилянтів  Замість піци: рецепт оладок з шинкою і помідором  Вже без дощів: як зміниться погода в Україні 26 червня  Як зрозуміти, що економіка росте, і до чого тут ціни  Чоловіків до 25 років можуть мобілізувати? Що кажуть у Раді та чи чекати змін призовного віку  В Україні 26 червня подекуди короткочасні дощі, вдень до +27°всі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
17.06.2024 146

Зеленський назвав два шляхи тиску на РФ для закінчення війни

Є два шляхи тиску на Росію для того, щоб окупанти закінчили війну проти України.

_samit_miru_flickr_com_eda_dfae_9add20a0a3130da908b67954b8a6f541_650x410_17.06.24

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час прес-конференції на полях саміту миру, пише РБК-Україна з посиланням на трансляцію. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Тиснути на Росію, щоб вона закінчила цю війну, можна двома шляхами. Перший шлях - дипломатичний. Це саміт миру, потім зустрічі, спільний план. Це цей шлях", - зазначив він.

Другий шлях, за словами президента, це міцна оборона, міцна армія, міцний український солдат на полі бою, який захищає свою сім'ю та державу.

Саміт миру у Швейцарії

Другий день поспіль у Швейцарії відбувається саміт миру. Тут зібралося понад 100 представників країн та організацій.

Учасники (80 країн) вже встигли підписати спільну декларацію, в якій окреслили три головні моменти, пов'язані з атомною, продовольчою та гуманітарною безпекою.

Додамо, що напередодні заходу глава Кремля Володимир Путін заявив про так звані "переговори". Світова громадськість розцінила його заяву як заклик до капітуляції та засудила слова російського президента.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський назвав два шляхи тиску на РФ для закінчення війни 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
17.06.2024 146
Еще материалы раздела «Ранкова кава»