<
НОВИНИ ДНЯ: Найтепліший місяць року: "Укргідрометцентр" спрогнозував, яка погода буде у липні  Мобілізація в Україні: скільки часу залишилося, щоб оновити дані в ТЦК та що чекає на ухилянтів  Замість піци: рецепт оладок з шинкою і помідором  Вже без дощів: як зміниться погода в Україні 26 червня  Як зрозуміти, що економіка росте, і до чого тут ціни  Чоловіків до 25 років можуть мобілізувати? Що кажуть у Раді та чи чекати змін призовного віку  В Україні 26 червня подекуди короткочасні дощі, вдень до +27°всі новини дня
17.06.2024 132

"Це ніколи не припиняється": Трамп обурений обсягами допомоги США Україні

Трамп пообіцяв вирішити це питання.

d443bbd3428042b8be112d302eab6a78_17.06.24

Кандидат у президенти США та експрезидент Дональд Трамп обурений тим, що запити України про допомогу "ніколи не припиняються". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він заявив на передвиборчому заході у Детройті, відео з якого опублікували в Мережі X.

"Зеленський, можливо, найкращий агент із продажів серед усіх політиків, які будь-коли жили. Щоразу, як він приїздить у нашу країну, він їде звідси з 60 мільярдами доларів", – неодноразово наголосив експрезидент.

Він заявив, що вирішить це питання ще до того, як зайде в Білий дім як президент.

"Щойно, чотири дні тому, він поїхав з 60 мільярдами. Він приїжджає додому й оголошує що йому треба ще 60 мільярдів. І це ніколи не припиняється, ніколи не припиняється. Я вирішу питання з цим ще до того, як зайду в Білий дім як президент. Ще будучи обраним президентом, я вирішу питання з цим", – наголосив експрезидент США.

Напередодні стало відомо, що Сполучені Штати нададуть понад 1,5 млрд доларів через US

Оценка материала:

5.00 / 2
"Це ніколи не припиняється": Трамп обурений обсягами допомоги США Україні 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
17.06.2024 132
Еще колонки: Колонки / Блоги