<
НОВИНИ ДНЯ: Вже без дощів: як зміниться погода в Україні 26 червня  Як зрозуміти, що економіка росте, і до чого тут ціни  Чоловіків до 25 років можуть мобілізувати? Що кажуть у Раді та чи чекати змін призовного віку  В Україні 26 червня подекуди короткочасні дощі, вдень до +27°  Скільки коштує вища освіта в Україні: вартість навчання у топових університетах  Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного віку  Чи може Україна залишитися без танків: у Forbes дали чітку відповідьвсі новини дня
17.06.2024 526

"Труха" виходить на офіційний рівень: хто з перших осіб держави читає Telegram-канал, - ЗМІ

Telegram-канали завоювали не тільки серця пересічних українців, а й високопосадовців. Telegram сьогодні можна назвати найоперативнішим каналом передачі інформації великій аудиторії.

Зростання їхньої популярності розпочалося з початком широкомасштабної війни Росії проти України, сьогодні ж читачі більш вимогливі і віддають перевагу тим каналам, які поєднують у своїй діяльності оперативність та достовірність, пишуть "Коментарі".

Попри таку собі війну, яку оголосили посадовці Telegram-каналам, деякі з перших осіб країни читають Telegram-канал "Труха". І не тільки читають, а й використовують у своїй роботі. Тим самим підтверджуючи актуальність та правдивість і самої інформації, і роботи колективу Telegram-каналу.

"Труху" читає керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак. І не тільки читає, а й використовує контент "Трухи" у своїй роботі. Так, Андрій Єрмак розмістив у своєму офіційному Telegram-каналі відео з логотипом "Трухи". Тобто топпосадовець використовує відео, взяте з Telegram-каналу "Труха Україна". Текст до посту, який розмістив Андрій Єрмак, також був взятий з "Трухи".

Сьогодні Telegram-канали читають та використовують оперативну інформацію не тільки представники офіційних ЗМІ, а й Офіс президента. І фактично Telegram-канали стали одним із видів засобів масової інформації за рахунок своєї оперативності та популярності серед читачів. І, як бачимо, не тільки серед читачів, а і перших людей нашої країни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, хто володіє топканалами країни та скільки заробляють на Telegram-каналах.

Оценка материала:

4.75 / 4
"Труха" виходить на офіційний рівень: хто з перших осіб держави читає Telegram-канал, - ЗМІ 4.75 5 4
Бізнес / Ринки та компанії
17.06.2024 526
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»