<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Роботодавці мають проблеми з пошуком людей через міграцію та мобілізацію, - експерти  Хто з військовозобов'язаних втратить право на відстрочку від мобілізації цього літа  Рулетики з шинкою та капустою: рецепт поживного перекусу від Тетяни Літвінової  Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргументвсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
18.06.2024 190

Аналітики ISW розповіли, навіщо Путін "проявляє інтерес" до переговорів

Найближчим часом не варто розраховувати на те, що Путін буде зацікавлений у реальних переговорах.

54f1bca06046d2dbec6c392a56d44c40_18.06.24

Російський диктатор Путін наразі не зацікавлений у справжніх мирних переговорах щодо припинення агресії проти України. Таким чином Путін намагається схилити Захід до поступок, які порушать суверенітет України. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

"ISW продовжує вважати, що президент Росії Володимир Путін не зацікавлений у сумлінних переговорах і лише симулює інтерес до них в окремих випадках у рамках ширших інформаційних зусиль, спрямованих на те, щоб схилити Захід до випереджальних поступок, які порушать суверенітет України", - йдеться у звіті.

Крім того, експерти інституту вважають, що найближчим часом не варто розраховувати на те, що Путін буде зацікавлений у реальних переговорах.

Аналітики надали, що нещодавно російський диктатор виклав теорію перемоги Росії в Україні, яка базується на його впевненості у здатності російських військ необмежено проводити наступальні дії, щоб пережити підтримку України з боку Заходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Швейцарії зробили несподівану заяву щодо арешту Путіна.

Крім того, ми раніше інформували, що премʼєрка Італії Джорджа Мелоні прокоментувала "мирну пропозицію" Путіна.

Оценка материала:

5.00 / 2
Аналітики ISW розповіли, навіщо Путін "проявляє інтерес" до переговорів 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
18.06.2024 190
Еще материалы раздела «Ранкова кава»