<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Роботодавці мають проблеми з пошуком людей через міграцію та мобілізацію, - експерти  Хто з військовозобов'язаних втратить право на відстрочку від мобілізації цього літа  Рулетики з шинкою та капустою: рецепт поживного перекусу від Тетяни Літвінової  Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргументвсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
18.06.2024 159

ГУР про Magura: розглядаються будь-які військові цілі у радіусі 800 кілометрів

Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони, під час вибору цілі для надводного безпілотного човна Magura, розглядає будь-які ворожі об'єкти у радіусі 800 кілометрів.

1_ef1bcdcb09580e2af74352c11ca36bfe_650x410_18.06.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на представника ГУР Євгена Єріна в ефірі телемарафону. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Кожен дрон несе загрозу окупантам. … Якихось натяків ми робити не будемо, але можу зазначити, що на дальності 800 км ми розглядаємо будь-які можливості і будь-які військові цілі ворога для ураження нашими дронами", - заявив Єрін.

Magura

Під час повномасштабної війни в Україні було створено морський дрон Magura V5. Ним Сили оборони атакують кораблі Чорноморського флоту Російської Федерації. Як приклад, на початку травня було уражено швидкісний катер окупантів у Криму.

Також нещодавно до дня журналістки стартував великий збір на морські дрони ГУР.

Оценка материала:

5.00 / 2
ГУР про Magura: розглядаються будь-які військові цілі у радіусі 800 кілометрів 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
18.06.2024 159
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»