НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
18.06.2024 287

Відмова від "мирного плану" Росії: у Путіна пригрозили – в РНБО відповіли

Наришкін погрожує жорсткішими умовами миру, у РНБО прокоментували його погрози.

ec36d343d8a4e24344fa60330f57dc4e_18.06.24

У разі відмови від пропозицій Володимира Путіна такі умови миру будуть для України жорсткішими. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив голова Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін в інтерв'ю ТАРС.

У Раді національної безпеки і оборони України відреагували на висловлювання Наришкіна.

Керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко заявив, що його дивує, як протягом стількох років росіянам вдавалося маскувати свої прохання під грізні заяви, і на це хтось вівся.

"Якщо Україна відмовиться від пропозицій Путіна – наступні наші умови миру будуть більш жорсткі та складні", – директор сзр рф Наришкін. Це той, хто провалив зрив Саміту миру по задачі путіна. Завжди дивувався, як протягом стількох років росіянам вдавалося маскувати свої прохання під грізні заяви, і на це хтось вівся", – зазначив Коваленко.

Нагадаємо, Володимир Путін назвав умови припинення вогню в Україні. Зокрема, диктатор вимагає "повного виведення" українських військ із Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей. Він зазначив, що йдеться про всю територію цих регіонів, а не лише про окуповану Росією частину. Крім того, диктатор хоче скасування санкцій проти Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Відмова від "мирного плану" Росії: у Путіна пригрозили – в РНБО відповіли 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
18.06.2024 287
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»