НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Політика
Україна
19.06.2024 260

Скільки українців вважають, що Зеленський має залишатися президентом до кінця воєнного стану – опитування

Президентство Володимира Зеленського до кінця воєнного стану підтримують більшість українців.

Абсолютна більшість українців, а саме 70% – вважають, що Володимир Зеленський має залишатися на посаді президента України до кінця дії режиму воєнного стану. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) у межах проєкту Mobilise від 26 травня до 1 червня.

Не згодні з твердженням, що Зеленський має залишатися президентом до кінця воєнного стану, – 22% опитаних.

"Залежно від регіону проживання з цим згодні 65-74% респондентів, тобто переважна більшість українців не ставлять під сумнів легітимність президента", - наголошується у пресрелізі за результатами опитування.

Нагадаємо, опитування КМІС показали, скільки українців не підтримують новий закон про мобілізацію.

Оценка материала:

5.00 / 2
Скільки українців вважають, що Зеленський має залишатися президентом до кінця воєнного стану – опитування 5.00 5 2
Політика / Україна
19.06.2024 260
Еще материалы раздела «Україна»